VIVA BLOG

Info Lifestyle Technology

10 činjenica o Note 10 seriji, koje verovatno ne znate

Većinu stvari o Note 10 seriji smo vam otkrili, a sada ćemo i neke stvari, koje niste imali priliku da pročitate na drugim mestima.

Samsung je premijerno prikazao Galaxy Note 10 i Galaxy Note 10+ u Njujorku, a mi smo se potrudili da iz prve ruke saznamo neke stvari, koje su nas posebno zanimale, a nismo imali gde drugo da ih pročitamo. Zato, ne formirajte mišljenje o novoj Samsung Galaxy Note 10 seriji, pre nego što pročitate stvari koje slede.

10 stvari o Note 10 seriji, koje bi trebalo da znate:

– Galaxy Note 10 serija ima najbržu UFS 3.0 memoriju (256 i 512 gigabajta)

– Nova S Pen olovka je sad zaobljena i nema Samsung logo na sebi

– Samsung Galaxy Note 10 serija dolazi sa instaliranom igrom Call of Duty: Mobile

– Oba Samsung Galaxy Note 10 telefona podržavaju najbrže punjenje od 45 vati (W), ali punjač 45 W se ne dobija u paketu sa Note 10 ili Note 10+, kupuje se odvojeno

– Nijedan novi Note 10 nema Bixby dugme, Infrared ili 3.5 mm audio ulaz

– Samsung Galaxy Note 10 ne podržava microSD karticu, Note 10+ podržava

– Oba telefona dolaze sa 5G verzijom

– Iako ne izgleda tako, dizajn Note 10 je znatno drugačiji u odnosu na Note 9 (telefon je zaobljeniji, sa jače izraženim uglovima, ali tanji i Note 10+ je gotovo jedva veći, nego Note 9, iako ima za pola inča veći ekran, dok je Note 10 značajno manji, nego Note 9)

– Oba Note 10 telefona imaju stereo zvučnike, čiju je izradu pomogao AKG, a u paketu se isporučuju USB Type-C AKG slušalice, a telefon podržava i Surround zvuk Dolby Atmos (Dolby Digital, Dolby Digital Plus)

– I jedan i drugi Note 10 imaju ultrasonični skener otiska prsta pod ekranom, što je bolja varijanta od rasprostranjenog optičkog skenera, jer se može koristiti i mokrim prstima i ima bezbednosne prednosti.

Prodaja oba modela Note 10 serija u Srbiji počinje 23. avgusta, naručivanje je već aktivno, uz mogućnost uštede do 400 evra prilikom zamene starog telefona za neki od Note 10 uređaja.

izvor: mondo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published.