VIVA BLOG

Info

Hausbrandt… savršeni ukus

Hausbrandt… savršeni ukus

Početak HAUSBRANDT kafe seže u daleku prošlost, tačnije u 1892 godinu, kada je Herman Hausbrandt osnovao prvu Tršćansku pržionicu kafe. Od tog perioda do danas neprekidno se radilo na modernizaciji proizvodnog procesa uz održavanje visokog kvaliteta kafe. Spoj tradicionalnog i savremenog čini Hausbrandt kafu cenjenim internacionalnim brendom, koji sa zadovoljstvom konzumiraju milioni ljudi širom sveta. Hausbrandt je kafa visokog kvaliteta koja s pravom nosi oznaku italijanskog proizvoda.

maxresdefault

Gospodin Martino Zanetti kupio je fabriku 1988 godine sa željom da unapredi proizvodnju i Hausbrandt kafi da internacionalni imidž. Osim pojačanog prodora na inostrana tržišta, unapređen je i marketinški pristup, kao i vizuelni imidž, jer je logo osvežen i modernizovan, a promenjena je i ambalaža.

preview-Hausbrandt

Šta je espresso? Espresso je mešavina raznih vrsta Arabika i Robusta zrna kafe u određenoj razmeri. Hausbrandt je kombinacija pažljivog odabira različitih sorti kafe koje potiču sa plantaža u Brazilu, Kolumbiji, Keniji, Meksiku, Jamajci, Centralnoj Americi, gde svaka sorta daje svoj pečat.

tumblr_inline_nfwesbTauu1s1f1b3

VIVA Horeca&Office je distributer HAUSBRANDT espresso kafe za severni deo Kosova i Metohije.

Pored espresso kafe vrhunskog kvaliteta i ukusa, Hausbrandt u ponudi ima i tri vrste tople čokolade, tj. tri ukusa i to crnu, belu i toplu čokoladu sa ukusom lešnika. HoReCa pakovanja su od 1kg, odnosno sadrže 40 kesica po 25 grama.

tc bianco tc classic tc lesnik

Leave a Reply

Your email address will not be published.