VIVA BLOG

Business Info

Otvorena poslovnica Fly Fly Travel-a u Kosovskoj Mitrovici

U sredu 21. decembra zvanično je otvorena poslovnica Fly Fly Travel-a u Kosovskoj Mitrovici. U prisustvu velikog broja medija i zvaničnika poslovnicu je svečano otvorio predsednik opštine Kosovska Mitrovica, Aleksandar Spirić. Poslovnica se nalazi u ulici Sutjeskoj br. 16, pored glavne gradske apoteke. 

Nosilac franšize, odnosno predstavnik ove poznate kompanije iz sveta turizma za severni deo Kosova i Metohije je Viva Pro Team d.o.o./Viva Turismo. Novim poslom, “VIVA” je proširla svoje delatnosti i na oblast turizma pored trgovine i ugostiteljstva kojim se uspešno bavi već nekoliko godina. Ovim projektom, zaposleno je troje mladih ljudi koji su završili obuku u Fly Fly akademiji u Beogradu u trajanju od pet nedelja. 

Pored prodaje avio karata za čitav svet što je primarni posao Fly Fly Travel-a, poslovnica u Kosovskoj Mitrovici će se baviti i aranžmanima. U saradnji sa nekoliko poznatih i renomiranih turističkih agencija iz Srbije, u ponudi su letovanja, zimovanja, posete metropoloma, krstarenja, grupna i individualna putovanja i još mnogo toga. Takođe, u narednom periodu, radiće se i na rešavanju problema dobijanja viza sa stanovnike Kosova i Metohije sa pasošima izdatim u Koordinacionoj upravi. 

Za sve informacije, Fly Fly Travel KM/Viva Turismo će biti dostupan u novootvorenoj poslovnici svakog radnog dana od 9h do 19h i subotom od 9h do 17h. Kontakt telefon je 028/42-33-44.

d60_2211

d60_2241

d60_2221

d60_2273

Leave a Reply

Your email address will not be published.