VIVA BLOG

Business Info Marketing

Buscaglione, profesionalna zrna kafe

Zaboravite na prosečnih 125 kafa! Iz jednog kilograma Buscaglione kafe u zrnu, dobićete celih 145 kafa punog ukusa! Buscaglione je podigao nivo pečenja i mešanja kafe na nivo umetnosti. Sve je u “ukusu u šoljici”. Za profesionalnog baristu, Buscaglione je razvio ekskluzivne mešavine sastavljene od najboljih dostupnih uzoraka u specijalnom svetu kafe. Sva posebna zrna jednog porekla su prvo pržena odvojeno, a zatim se pravi mešavina da bi se napravio najbolji ukus. Buscaglione zrna su pakovana u “stabilo” paketima sa azotom, u kontrolisanoj atmosferi, da bi se sacuvali ukus i miris. 

GOLD Buscaglione
Ovo je mešavina koja je jača i namenjena pravim uživaocima kafe. Ljubiteljima Arabike će se posebno svideti . Ova mešavina uzdiže karakteristike najboljih i najvrednijih kafa Arabike. Sastoji se isključivo od Arabike i to najvećim delom iz Brazila , zatim obogaćen gustom i mirisnom Kostarikom koja potiče sa vulkanskih brda i jaka i začinjena Gvatemala, a na kraju, klasični dodir Etiopija Sidamo. Srednje pečena za harmoničan razvoj aroma.

SILVER Buscaglione
Ova kafa ima aromu i ukus klasičnog kremastog espresso-a italijanske tradicije. Ova mešavina Arabike i Robuste je sastavljena od Arabika različito opranih koji daju čist i aromatičan ukus. Osnova je iz Brazila, a osim toga i drugačijeg porekla iz Centralne Amerike (Honduras, Kostarika i Gvatemala) koje su veoma slatke i intenzivnog ukusa, sa dodirom Etiopije Sidamo i prirodne Arabike, koji daju slatki i divlji ukus. Kafa koja se izdvaja od ostalih, harmonična je i voćna, delom je oprana indijska Robusta i Guatemala Parchement AB. Ono što je izdvaja u odnosu na ostale je čokoladna nota koja ostaje u ustima još dugo nakon popijene kafe, srednje je pržena da uzdigne kisele karakteristike Arabike, a da ne povisi gorčinu Robuste.

KAMI Buscaglione
Ovo je mešavina prilagođena potrebama našeg tržista. Predstavlja miks Gold i Silver kafe u savršenom odnosu koji nam daje nešto slabiju aromu, ali i dalje pruža savršen puni ukus espresso kafe. Sadrži manje Arabike u odnosu na Gold, ali dovoljne koncentracije da se oseti njena poznata nota. Većim delom sadrži Robusta mešavinu kao kod Silvera, iako je bez ukusa čokolade i dalje ima izraženi puni ukus kafe, bogatog je krema i pene. Namenjena je ljubiteljima savršeno usklađenog ukusa Arabike i Robuste.

PARADISO TRADIZIONE ITALIANA Buscaglione
Mešavina pripremljena od pažljivo biranih zrna Arabice i Robuste, dopremljenih iz različitih krajeva Sveta. Ovu kafu karakteriše postojanost pene i ukus tradicionalnog italijanskog espresa dobijenog najsavremenijim metodama pranja i prženja zrna. Posebno ističemo to što izvorni italijanski espreso Paradiso Tradizione, dolazi sa najboljim odnosom cene i kvaliteta na našem tržištu.

Distributer za severni deo KiM: Viva HoReCa&Office

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.