VIVA BLOG

Info

Digitalni TV i radio prijemnik Xwave Digital ONE DVB-T2

Digitalni signal je već uveliko standard u svim razvijenim zemljama sveta a do 17. juna 2015. godine sve televizijske stanice u Srbiji će morati da pređu na ovaj način emitovanja. To znači da će televizijski program biti karakterisan boljim kvalitetom slike, dok će gledaocima na raspolaganju stajati i čitav niz interaktivnih opcija koje donose višestruke prednosti i daleko veći nivo komfora. Naravno, da bi korisnici mogli da uživaju u svim blagodetima digitalne televizije, neophodno je da poseduju televizijski aparat koji podržava napredne funkcije i u stanju je da prikaže digitalni signal u visokoj rezoluciji.

Za korisnike koji u svom TV prijemniku nemaju DVB-T2 tjuner postoji rešenje: XWAVE Digital ONE DVB – T2 Set Top Box. Spremno dočekajte digitalizaciju i na vreme ga nabavite jer predajnici sa dela centralne Srbije i Vojvodine prelaze na digitalno emitovanje već od marta 2015. godine.

Uz pomoć  digitalnog prijemnika Xwave Digital One zaboravite na duplu sliku, “sneg” i loše boje TV programa. Pored savršene slike sa USB stika uživajte u filmovima, muzici i fotografijama u HD kvalitetu. Preko funkcije video rekordera snimite i pogledajte tv emisije kasnije.

– DIGITALNI RISIVER DVB-T2 zemaljski prijemnik.

– PVR (personal video recorder) – mogućnost snimanja na USB flash memoriju.

– Full HD i HD kompatibilan, OSD meni, višejezični titlovi, mp3 muzika, HDMI, SCART, koaksijalni audio izlaz.

– Jednostavno rukovanje daljinskim upravljačem.

CENA: 30 evra

 

Tip Digitalni risiver
Model Digital ONE DVB-T2 Set Top Box
Procesor HD 1080p 60Hz, 1080p 50Hz, 1080i 60Hz, 1080i 50Hz,HDMI 576i, 576p, 720p 60Hz, 720p 50Hz, 480p
Povezivanje USB 2.0 (USB flash memorija), HDMI, SCART i coaxial izlazi
Ostalo Usaglašen sa DVB-T2 (Novi standard za zemaljsku digitalnu televiziju) UHF/VHF; LED displej, sa prikazom tačnog vremena; Automatsko i pojedinačno pretraživanje svih TV i radio kanala; Memoriše do 1000 programa; Podrška za prikaz titla na više jezika; Efikasan elektronski programski vodič za 7 dana unapred; Funkcija roditeljskog zaključavanja – Parental lock; PVR funkcija za snimanje željenih emisija, serija, filmova sa vašeg TV-a; Pregled multimedijalnih zapisa i ažuriranje softvera; Multimedijalni formati: Slika: JPEG,BMP, Audio: MP3, Video: DivX, MPG, MKV, MP4, AVIzig-digital-tv xwave_dvbt2_set_top_box-logo image54896e66816edDigital One