VIVA BLOG

Info Lifestyle Marketing

Istraživanje – u čemu je S10 serija prva, a u čemu najbolja?

Za običnog korisnika, proces inovacija koji se dešava “iza zavesa” je takoreći nevidljiv, važan je krajnji proizvod. Oni koji su deo industrije mobilnih telefona pak znaju da je reč o neprekidnom osmišljavanju novih rešenja za postojeće ili percipirane potrebe korisnika pametnog telefona i o težnji ka savršenom.

Kada inovativnost traje deset godina bez trenutka pauze, rezultat je nova serija uređaja koja postaje izazov svima – konkurentima da slede njenu izuzetnost, a svojim tvorcima da budu za uvek za galaksiju ispred drugih. Baš takav izazov je nova linija uređaja Samsung Galaxy S10, uređaji koji donose brojne novine u svetu pametnih telefona.

Top 10 novina Galaxy S10 serije – prvi u industriji:

1. Revolucionarna inovacija je Infinity-O display u okviru koga je smešten ceo niz senzora i tehnologija za kameru u “otvoru u ekranu”. Kod ovakvog Infinity-O ekrana, odnos veličine ekrana i samog kućišta ili, kako se to na engleskom kaže, Screen-to-body ratio raste na više od 90% zahvaljujući tome što su sada senzori, koji se inače nalaze na masci telefona, “sakriveni” u sam ekran. Korisnik tako ima na raspolaganju maksimalnu površinu ekrana, od ovice do ivice, sa odnosom stranica 19:9.

2.Dinamični AMOLED ekran, sa HDR10+ tehnologijom, koja se inače koristi u izradi premium TV panela, sada je prilagođena za mobilni uređaj. Ovakav ekran prikazuje širi spektar boja, čak 96% boja koje ljudsko oko može da vidi. Takođe, ekran donosi još dublje crne i svetlije bele nijanse, dinamički mapira tonove za poboljšanu osvetljenost i to za širi raspon boja te zato pruža bolju i čistiju sliku pod jarkim svetlom. Ekran kod Galaxy S10 uređaja može da postigne neverovatnu osvetljenost, kako bi poboljšao kontrast između tamnih i svetlih aspekata bilo kog sadržaja, za što bolji kvalitet slike. Ovaj ekran takođe smanjuje plavo svetlo kroz TÜV Rheinland Eye Comfort, bez ugrožavanja kvaliteta slike ili dodavanja filtera.

3. Dinamični AMOLED ekran ima i VDE sertifikat, što za korisnika znači da može da uživa u precizno definisanim bojama, čak i u uslovima jake sunčeve svetlosti.

4.Prvi ikada ultrazvučni skener otiska prsta koji čita 3D konture otiska prsta korisnika, a ne 2D sliku, što za korisnika znači najsigurniju zaštitu ikada.

5. Prvi FIDO Alliance sertifikat biometrijskih komponenti znači da su podaci korisnika apsolutno bezbedni kao da ih čuva – pa u strogo čuvanom sefu. Da ne kažemo trezoru.

6. Stabilni i kvalitetni video zapis sa tehnologijom digitalne stabilizacije. Obe kamere, prednja i zadnja, mogu da snimaju u UHD kvalitetu, a zadnja kamera takođe daje i fleksibilnost za snimanje u HDR10 +.

7. Podrška za novi Wi-Fi 6 standard. Ovo za korisnika znači kvalitetnije Wi-Fi veze. Novi inteligentni Wi-Fi pruža sigurnu vezu bez prekida jednostavnim prebacivanjem između Wi-Fi i LTE, kao i upozoravanjem na potencijalno rizične Wi-Fi veze.

8. Prva u nekom androidu – 64-bitna podrška za fantastično iskustvo igranja igara.

9. Softver za optimizaciju performansi igara na bazi veštačke inteligencije.

10. Dolby Atmos zvuk za Gaming način rada na telefonu.

10 najboljih opcija Galaxy S10 serije:

1. Rekordna preciznost boja – prema DisplayMate-u i standardu JNCD (jedinica tačnosti boje i standard koji pokazuje razliku između standardne boje i boje na ekranu), kod Galaxy S10 uređaja boje se vide preciznije za realističniji sadržaj

2. Galaxy S10 poseduje “contrast ratio” od 2,000,000: 1 – što znači da korisnik može videti tamnije crne i svetlije bele nijanse boje

3. Serija poseduje maksimalnu osvetljenost do 1200 nita

4. TÜV Rheinland sertifikat Eye Comfort – sposobnost serije da drastično smanji štetne efekte plavog svetla

5. Wireless PowerShare, bežično deljenje energije, moguće je lako punjenje pametnih telefona sa Qi sertifikatom, čak i kompatibilnih nosivih uređaja. Dodatni benefit za korisnika je da je u isto vreme moguće punjenje baterije njegovog telefona i nekog drugog uređaja

6. I prednja i zadnja kamera imaju UHD kvalitet, a prvi put u ovoj industriji, zadnja kamera nudi snimanje u HDR10+ kvalitetu

7. Super Steady tehnologija digitalne stabilizacije omogućava stabilnost snimaka

8. Prednja i zadnja kamera sa ultraširokim objektivom i dvostruka blenda

9. 12GB RAM + 1TB memorije (i do 1,5TB memorije sa memorijskom karticom)

10. Brzina od 2.0 Gbps (LTE)

Sa deset novina i deset unapređenih performansi, nova Galaxy S10 serija je kreirana za korisnike koji žele vrhunski pametni telefon, za čistu desetku.

Za dodatne informacije o seriji Galaxy S10, molimo posetite https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-s10/.  

izvor: rs.n1info.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.