VIVA BLOG

Info

HAUSBRANDT espresso… savršeni ukus

Početak HAUSBRANDT kafe seže u daleku prošlost, tačnije u 1892 godinu, kada je Herman Hausbrandt osnovao prvu Tršćansku pržionicu kafe. Od tog perioda do danas neprekidno se radilo na modernizaciji proizvodnog procesa uz održavanje visokog kvaliteta kafe. Spoj tradicionalnog i savremenog čini Hausbrandt kafu cenjenim internacionalnim brendom, koji sa zadovoljstvom konzumiraju milioni ljudi širom sveta. Hausbrandt je kafa visokog kvaliteta koja s pravom nosi oznaku italijanskog proizvoda.

Gospodin Martino Zanetti kupio je fabriku 1988 godine sa željom da unapredi proizvodnju i Hausbrandt kafi da internacionalni imidž. Osim pojačanog prodora na inostrana tržišta, unapređen je i marketinški pristup, kao i vizuelni imidž, jer je logo osvežen i modernizovan, a promenjena je i ambalaža.Šta je espresso? Espresso je mešavina raznih vrsta Arabika i Robusta zrna kafe u određenoj razmeri. Hausbrandt je kombinacija pažljivog odabira različitih sorti kafe koje potiču sa plantaža u Brazilu, Kolumbiji, Keniji, Mexicu, Jamajci, Centralnoj Americi, gde svaka sorta daje svoj pečat (tekst preuzet sa sajta www.ecomex.rs).

Viva HoReCa&Office je distributer HAUSBRANDT espresso kafe za severni deo Kosova i Metohije. Cena Oro Casa kafe je 7.25 evra za 500g, Hausbrant Qualita Rossa 13 evra – 1kg i Hausbrandt tzv.”gold” kafe je 16 evra po kilogramu.

Ugostiteljski objekti u Kosovskoj Mitrovici koji koriste Hausbrandt:

AMBIENT cafe; DAMA cafe; BARCODE cafe; NEW GALLERIA cafe; ŠAR cafe&poslastičara; SIENA pizzeria; CAFE CAFE; VOŽD cafe; LONDON cafe&poslastičara; NUMBER ONE hotel&restaurant; RIO cafe; PADRINO cafe; INCOGNITO cafe; PRIČA cafe; EXCLUSIVE cafe; BONSAI cafe; RETRO PUB…

CaffZ-Hausbrandt-Oro-Casa--ganze-Bohnen-_10016350hausbrandt_qualita_rossa2Hausbrandt-Italian-Style-Esspresso-1kg