VIVA BLOG

Marketing

Milford čaj, savršena šoljica

Ljubitelji čaja su posebno razmaženi različitošću ukusa MILFORD čajeva. Pažljivo birano voće i bilje čine ispijanje čaja iskustvom intenzivnog ukusa. 

Iskustvo ukusa garantuju MILFORD majstori i eksperti za čaj. Koristeći samo visoko kvalitetne zrele sastojke, eksperti za ukus uspevaju da stvore izuzetne čajeve koji izražavaju jedinstven, voćni karakter svakog pojedinačnog čaja. Autentično i prirodno iskustvo ukusa, kao vredan i koristan doprinos kvalitetu našeg svakodnevnog života. 

Kvalitet i sigurnost su čvrsto usidreni u korporativnu filozofiju. Kroz pažljiv odabir sirovina za sastojke čaja iz celog sveta, posebnim propisima za upravljanje integrisanim kontrolisanim uzgojem (KIA) najvažnijih biljnih kultura, kao i neprekinutom lancu nabavke, degustatori čaja osiguranim kvalitetom obezbjeđuju tipičan i dosledan visok kvalitet svakog MILFORD čaj recepta.

MILFORD čaj podleže najstrožijim kriterijumima (viši nivo) od IFS (International Food Standard), ali i osiguranje kvaliteta u sebi, kao i svim potrošačima. Svi procesi su u skladu sa zahtevima Pravilnika o higijeni hrane, a koji su određeni po HACCP (Analiza opasnosti kritičnih kontrolnih točaka) konceptu. Godine 1993. je službeno sertifikovana prva kompanija koja se bavi čajem sa ISO 9001. Ipak, osim svih službenih potvrda, najviša potvrda kvaliteta za Milford su užitak i zdravlje njegovih potrošača. 

Majstor za čaj Stefan Feldbusch vam daje sledeće savete za pripremu čaja, za vaše trenutke uživanja:

Pored samog čaja, i dobar kvalitet vode (npr. manja tvrdoća vode i nizak sadržaj hlora) i tačno vreme kuvanja su presudni faktori kada se radi o pripremi dobre šoljice čaja. Za pripremu čaja uvek koristite svežu, prokuvanu vodu. To znači, voda se ne treba kuvati predugo, jer usled prekuvavanja smanjuje se količina kiseonika u vodi.

Čaj ima bolji ukus kada je jači. Prema Vašem ličnom ukusu, koristite najmanje jednu kesicu čaja za svaku šoljicu voćnog čaja i najmanje tri kesice za pripremu veće količine u lončetu-zavisno od veličine lončeta. Zavisno od vrste čaja koji birate, različitim vrstama čaja je potrebna različita dužina pripreme, tako da možete uživati u njegovom punom ukusu. Uz to, uvek pratite uputstva koja se nalaze na svakom pojedinačnom pakovanju čaja! 

MILFORD vreme pripreme:

Voćni-čaj 8 minuta
Biljni-čaj 6 minuta
Crni-čaj Do tri minuta, čaj ima stimulativni efekat; između 3 i 4 minuta čaj ima umirujući efekat. Ako crni čaj odstoji duže od 5 minuta, sasvim sigurno će imati gorak ukus.

distribucija: Viva HoReCa&Office

izvor: mvsistem.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.