VIVA BLOG

Uncategorized

Najbolja aplikacija za praćenje EURO 2016 u Francuskoj!

Ako ste se zapitali koja je aplikacija posvećena Evropskom prvenstvu u Francuskoj, onda je “Euro Football 2016” ono što vi tražite!

Za nekog ko voli periodično da prati fudbal, informacije koja pruža Euro Football 2016 aplikacija su idealne da ga vrati u štos sa tekućim dešavanjima. Žargonski rečeno, “da se pohvata šta i kako”. Primera radi, nema ko nije pratio kvalifikacije, međutim mnogi su bili fokusirani samo na grupu u kojoj igra njihova reprezentacija pa sada možda ne znaju koje su to ostale reprezentacije prošle dalje. Takođe, često se dešava da korisnici prestanu da prate kvalifikacije ukoliko njihova reprezentacija ne prođe dalje, pa tako kasnije nisu u toku sa EP 2016. Ima mnogo i onih koji do samog Evropskog prvenstva nisu imali vremena da prate reprezentativna fudbalska dešavanja…

Shodno navedenom, nije ništa čudno da se neko priključi naknadno i tek sada počne da prati Euro 2016. Euro Football 2016 aplikacija je praktično “štek” pun informacija o svim reprezentacijama koji učestvuju u ovom takmičenju, o rasporedu utakmica, o statistici, uživo informacija o rezultatima, tabelama, timovima pa čak i stadionima! I što je najbitnije, tu nećete naći nešto što nije vezano za EP 2016. To je jako bitno za one koji žele, ili imaju vremena samo da prate Euro 2016. nače, Euro Football 2016 nije zvanična aplikacija ove fudbalske manfestacije, to moramo da istaknemo. No, bez obzira na to, ona je dostupna na Google Play prodavnici. (izvor: pametnitelefoni.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published.