VIVA BLOG

News

Novembar u SMART šopu

Teška godina je na izmaku. Ostalo je još svega 50-ak dana do kraja godine koju je pre svega obeležila korona i sve što je taj virus doneo sa sobom. On nije samo uticao na zdravlje ljudi već i na svetsku ekonomiju čije posledice osećamo i mi, obični ljudi, ljubitelji pametnih uređaja za ličnu upotrebu. Poskupeli su televizori, laptopovi, računari… Ali proći će i to. A šta nas novo očekuje tokom novembra u Smart-u?

Za gejmere vest: upoznajemo se sa igračkim brendom GAMDIAS zasnovanim na drevnoj grčkoj mitologiji. Svi GAMDIAS proizvodi nazvani su po grčkim bogovima. Svaki proizvod poseduje jedinstveno patentiranu funkciju koja obuhvata karakteristike svakog božanstva. Miševi, slušalice, kućišta, tastature i podloge čine jedan deo asortimana ovog brenda a posebno izdvajamo gejming stolice vrhunski dizajnirane po vrlo korektnim cenama.

XIAOMI aksesoar se širi iz dana u dan i testirajući te male zanimljive stvarčice, stvorili smo utisak da su Kinezi zaistali uložili dosta truda da naprave brend koji će biti kvalitetan a prilično jeftiniji u odnosu na druge. Ako vam bilo šta treba od opreme, misleći pre svega na blutut gedžete, XIaomi je definitivno dobro rešenje. U Smartu smo napravili MI kutak gde vas čeka mnogo toga što niste ni znali da vam je potrebno. Otkrijte nešto novo svakim danom.

Izbor grejnih tela je proširen i prošaran. Pored Tesy i Ballu, tu su još i Beko, Prosto, Midea, Bosch, Linea… Novo: grejalice za spoljnu upotrebu!

Akcija “Pronađi svoj popust” je i dalje aktuelna i ažurira se redovno.

Krajem meseca nam stižu Deda-Mrazovi, mali, srednji, veliki, u novom modernom odelu. Do sada ih nismo viđali u takvom izdanju. Biće dostupni u prodaji u Smart šopu i VLV Store tokom decembra.

Iphone 12… šta reći sem STIGAO JE. Pa ko voli, nek izvoli (po porudžbini isključivo).

Obični mali telefoni koji sada uglavnom služe kao pomoćni tj. za drugu ili možda treću karticu/broj, uvek su tražena roba. Izašla je NOKIA 225 model za 2020. godinu i ima 4G. Nije ni skupa a završava posao (60 evra). Inače, ima uređaja i ispod 2000,00 dinara. Svi oni kao što je poznato, imaju dobre baterije i pouzdani su.

A ovo u Benchmark videu iznad je HUAWEI GT2 Pro. Pogledajte… kažu najbolji do sada.

I na kraju ne možemo a da ne spomenemo ime ISKRA. Iskra je svetski priznat proizvođač (mejd in Slovenija) inteligentnih industrijskih rešenja i najsavremenijih elektrotehničkih proizvoda, uređaja i aparata. Kompanija insistira na tome da je inspirisana tradicijom. Izdvajamo hobi i poluprofesionalni alat kao i male kućne aparate.

A kad smo već kod malih kućnih aparata i toga ima u većem broju: pegle, blenderi, mikseri, tosteri, aparati za hot dog, kafu, vodu, indukcione ploče, usisivači, fenovi i ostali uređaji za negu lica, tela i kose, telesne i kuhinjske vage itd itd, Philips, Tefal, Sencor, Beko, Remington…

Za sada toliko… pratite nas na društvenim mrežama. SMART Šop – PAMETAN Izbor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.