VIVA BLOG

Info Marketing

Novo u Smart šopu, septembar 2020

U Smart šopu uvek nešto novo. Trudimo se da svakodnevno osvežavamo ponudu kako bi svaki Vaš dolazak u našu prodavnicu Vama bio drugačiji i zanimljiviji.

Septembar je mesec školaraca. Pripremili smo raznovrstan školski program, nešto što do sada nismo imali. Između ostalog, izdvajamo sveske u kreaciji popularnog domaćeg jutjubera i gejmera Dex Rocka koga većina klinaca prati i obožava.

Espresso kućni aparati su takođe novina u Smart šopu, pri tome što kod nas možete kupiti i kafu u formatu espresso kapsula kao i mlevenu espresso kafu u pakovanjima od 1kg i manje. Da podsetimo, od nedavno, vršimo prodaju i distribuciju leda u pakovanjima od 5kg, pa ko led voli, onda nek izvoli.

U Viva Com sektoru bez nekih većih promena ali se uvek nađe po nešto interesantno.

Pojačali smo ponudu LED televizora. Što se tiče gejminga, novi brendovi su Fantech i Xtrike. Ažuriramo ponudu PS4 igara s vremena na vreme kao i modele gamepad-a, bilo ORG ili kompatibilnih. Od računarskih periferija stigao je Logitech program a za uživanje u kvalitetnom zvuku – jedinstveni JBL.

Iz sveta mobilnih telefona izdvajamo Samsung modele A21s, A31 i A41, od Huawei standardno P30 Lite i P40 Lite, a od Xiaomi-ja sve, jednostavno svi su dobri i svi za preporuku, samo u zavisnosti od toga koliko ste spremni da potrošite novca za telefon. SAMSUNG GALAXY NOTE 20 i NOTE 20 Ultra su nešto najsvežije i verovatno najbolje do sada i očekujemo ih uskoro u ponudi (NOTE 20 se već pojavio).

Za ovu objavu, toliko. Uskoro se javljamo sa novim informacija. A vi, navratite, jer možete naći nešto što niste ni pretpostavljali da ćete kupiti i to po sniženim cenama od 5% do čak 50%. Sve za Vaš pametan izbor. Pozdrav

Leave a Reply

Your email address will not be published.