VIVA BLOG

Business Info News

Novosti iz Fly Fly Travel-a

Sa nešto nižim temperaturama, kreću i razni popusti na putovanja. To je pravi trenutak da sebi priuštite neko od onih putovanja koja ste odlagali jer ste mislili da su preskupa. Odlučite se za neku od bližih ili daljih destinacija, za ovu ili narednu godinu i prepustite se zasluženom uživanju.

Agencija Fly Fly Travel pripremila je “Flytastični paket popusta” za period od 11. do 15. novembra 2017. godine. Ova akcija donosi velike popuste na rezervaciju avio karata i aranžmana u ovom periodu. Kako je u pitanju jedan od lidera kada se radi o prodaji avio karata na našem tržištu, nema sumnje da je spisak cena redovnih i niskotarifnih avio kompanija vredan vaše pažnje. Povratne avio karte se mogu rezervisati po ceni već od 1.199 dinara. Popust koji se odnosi na aranžmane obuhvata veliki broj evropskih destinacija, među kojima se izdvaja proslava Nove godine u Barseloni, kao i individualni aranžmani do Praga i Rima. Novo u ponudi agencije su aranžmani pod nazivom “Jedno putovanje, dve destinacije”, od kojih se neki takođe nalaze na popustu. Tako po sniženoj ceni možete posetiti Berlin i Milano, Milano i Lisabon, kao i Rim i Istanbul. Sa ovom akcijom nisu nedostižne ni daleke destinacije, a možete se već opredeliti i za neke od luskuznih hotela u Grčkoj.

Fly Fly Travel je jedna od najnagrađivanijih agencija na ovim prostorima i pored Srbije, trenutno posluje i u Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji, Turskoj i Bosni i Hercegovini.
izvor: blic.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published.