VIVA BLOG

Info Zanimljivosti

Oktobar u Smart šopu

Zima se polako ali sigurno približava a mi nećemo dozvoliti da se smrzavate.

Sa već proverenim bugarskim brendom Tesy i novim ali jednako dobrim, ruskim uređajima gigantske industrijske grupe Ballu, koja je inače posvećena razvoju i proizvodnji klimatske i inženjerske opreme, a odlikuju je visok nivo kvaliteta i pouzdanosti, nema brige za predstojeće hladne dane. I jedna i druga kompanija između ostalog proizvode vrlo dobre i povoljne konvektorske panelne radijatore kao i druge grejalice i radijatore različitih tipova i mi ih rado preporučujemo.

U iščekivanju SONY PlayStation 5, nudimo “četvorke” po specijalnim cenama u verzijama od 500GB i 1TB, a poradili smo i na većem izboru igara pa tako u Smart šopu uvek možete naći zanimljive naslove ili svakako ih poručiti ukoliko ih trenutno nema na stanju. Cene konzola možete pogledati u našem cenovniku na sajtu.

Među mobilnim telefonima u septembru nije bilo mnogo iznenađenja. U rangu do 300 evra i dalje je bio dominantan Samsung Galaxy A51, a pratili ga Huawei P30 Lite i P40 Lite kao i Xiaomi Note 8 Pro i Note 9s. Što se malo jeftinjih uređaja tiče, izdvajamo Samsung Galaxy A21s, posebno u verziji 4GB/64GB. Očekujemo sličnu situaciju i u oktobru pošto nema nekih najava za nove modele tzv. srednje klase telefona koji bi mogli da naprave bum na sceni.

Kada je reč o periferijama, najavljujemo Kingmax fleške 3.0, novi brend kod nas kada je u pitanju oprema za skladištenje podataka (videćemo kako će da se pokažu) kao i Rapoo, odličan dizajn a rekli bi i kvalitet… Četiri ključne grupe proizvoda nalaze se u Rapoo asortimanu, a to su uređaji za multimedijalnu zabavu u domu, računarske periferije, specijalne gaming periferije, kao i periferije za mobilne uređaje.

Što se VHO programa tiče, sezona čajeva kreće a mi smo Milford ponudu već pripremili. Proširen je izbor čaša i ostale barske opreme kao i malih kućnih aparata za pripremanje hrane i napitaka (za neke od njih niste ni znali da su vam potrebni).

I tako, biće tu još dosta toga (u najavi Remington, Prosto, Mediacom, Energizer…). Kod nas svakim danom možete otkriti nešto novo i napraviti pametan izbor. Ne zaboravite, dajemo robu na odloženo plaćanje čekovima do 12 meseci, uz svaki računar instaliramo operativni sistem gratis a uz mobilni telefon, poklanjamo zaštitno staklo.

Hvala na poverenju. SMART šop.

Leave a Reply

Your email address will not be published.