VIVA BLOG

Lifestyle Social Media

Ovo su slike sa najviše lajkova na Instagramu

Instagram suvereno vlada kao najpopularnija društvena mreža, a na top 5 listi fotografija sa najviše lajkova u ovoj godini nalaze se one koje su postavili samo tri korisnika – Bijonse, Selena Gomez i Ronaldo. Njihovi postovi ukupno imaju više od 600 miliona lajkova.

Fotografija kojom je Bijonse najavila da je trudna ubedljivo je omiljena na Instagramu.

https://www.instagram.com/p/BP-rXUGBPJa/

Pevačica je za nju dobila 11.180.238 lajkova i tako postala najpopularnija slika na Instagramu ikada. Samo za prvih 24 sata od postavljanja, sliku je lakovalo više od 8 milona ljudi.

Da su bebe popularne pokazuje i Ronaldova fotografija iz porodilišta koja je napravljena samo nekoliko minuta nakon što se njegova devojka porodila.

https://www.instagram.com/p/BbaImIfFr0h/

Ta fotka ima 11.028.821 lajkova. Na trećem mestu je Selena Gomez i njena fotografija sa devojkom koja joj je donirala bubreg. Ona je dobila 10 miliona lajkova a pevačica inače ima 130 miliona pratilaca na ovoj društvenoj mreži.

Af4ktkpTURBXy9mMDJhMWM1M2NhMzBkZWJlZjBiZTIzZmUwYzQ0OTAzMC5wbmeTlQLNAxQAwsOVAs0B1gDCw5UH2TIvcHVsc2Ntcy9NREFfLzFkNzRjYjQxNzA1OTUwNDM2NjI5Y2FiZDYwNmY1MGY2LnBuZwfCAA

Na četvrtom i petom mestu su se opet našli Bijonse i Ronaldo. I to opet sa bebama.

https://www.instagram.com/p/BWg8ZWyghFy/

Bijonse i njeni blizanci “skupili” su 8.258.154 lajka a Ronaldo i slika sa njegove dve bebe koje je dobio uz surogat majku imaju 8,2 miliona lajkova.

https://www.instagram.com/p/BV7m0IZFj_p/

izvor: blic.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published.