VIVA BLOG

Info

Počinje sezona čajeva… Milford Tea

Milford Tee Austrija je osnovan 1972. godine kao rezultat spajanja Grosch Tee i bio je prva kompanija kći Ostfriesische Tee Gesellschaft u Hittfeld u blizini Hamburga. Milford Tee Austrija preseljen je iz Innsbrucka u Hall 1975. što je bilo temelj za njegov uspeh. Kao pravi Austrijanci, iskusni u penjanju na visoke planine, Milford Tee Austria tim je brzo razvio prave strategije za osvajanje austrijskog tržišta. Ubrzo proizvodni kapaciteti više nisu bili adekvatni da bi zadovoljili potražnju za Milford proizvodima i tako je novi proizvodni pogon izgrađen u Hallu, a koji je počeo s radom u septembru 1985. Sa inovativnim i potrošački naklonjenim proizvodima, hip reklamnim kampanjama i marketing i prodajnom strategijom, Milford Tee Austrija tim se uspešno takmičio u oblasti voćnih čajeva, pa čak i stekao vodeću poziciju na tržištu. Polazište za kontekstualni razvoj Milford proizvoda je uvek fokus na potrebe ljudi za užitkom i zdravljem, kako bi se osigurao kontinuiran uspeh širom Evrope.

index.php

Iskustvo ukusa garantuju MILFORD majstori i eksperti za čaj. Koristeći samo visoko kvalitetne zrele sastojke, eksperti za ukus uspevaju da stvore izuzetne čajeve koji izražavaju jedinstven, voćni karakter svakog pojedinačnog čaja. Autentično i prirodno iskustvo ukusa kao vredan i koristan doprinos kvalitetu našeg svakodnevnog života.

Tradicionalne arome mente, kamilice i zelenog čaja, dopunjene aromama cejlonskog crnog čaja, kao i brojnim nesvakidašnjim voćnim kombinacijama, uvrstile su ove čajeve u menije mnogobrojnih HoReCa objekata u našoj zemlji. U našem distributivnom programu, trenutno se nalazi preko 30 različitih vrsta Milford čajeva, u pakovanjima sa 20 i 40 kesica, zapakovanih u posebnu papirnu vrećicu koja čuva njihov intezitet arome.

Distribucija MILFORD čajeva za severni deo Kosova i Metohije, Viva Pro Team d.o.o. – Viva HoReCa&Office

milford tea

Leave a Reply

Your email address will not be published.