VIVA BLOG

Uncategorized

Pokemon manija ne prestaje, stiže film Detektiv Pikaču

S obzirom na to da je uspeh igrice Pokemon Go neverovatan od kada je lansirana pre nekoliko nedelja, bilo je samo pitanje vremena kada će se pojaviti Pokemon film, piše MTV.rs. Nakon više meseci pregovora sa The Pokemon Company, Legendary Entertainment je konačno dobio prava da lansira prvu akcionu filmsku franšizu – studio će snimati film “Detektiv Pikaču”, prenosi MTV.
Sudeći po časopisu Variety, detalji o filmu se drže u tajnosti u ovom trenutku, ali produkcija će početi 2017. Očigledno je da žele da budu u centru pažnje zbog Pokemon Go groznice koja se dešava u poslednje vreme.
Ako se pitate šta je dođavola “Detektiv Pikaču” verovatno niste usamljeni.
Lik je premijerno prikazan u Japanu početkom godine u video igrici “Veliki detektiv Pikaču” i i dalje je relativno nov u Pokemon franšizi.
Igrica prati Pikačua koji, uprkos tome što nije moćan kao ostali Pikaču njegove vrste, jeste inteligentiji i tvrdi da je sjajan detektiv. Jednog dana Pikaču sretne dečaka po imenu Tim Gudman koji je sposoban da razume ono što on govori. Njih dvojica rade zajedno i rešavaju mnoge misterije u gradu Pokemona.

(izvor: rs.n1info.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published.