VIVA BLOG

Uncategorized

Rezime, 2022

I ova 2022. je dočekala svoj kraj. Bilo je mnogo lepih trenutaka i događaja kojih ćemo se rado sećati.

Mi smo nastavili tamo gde smo stali u 2021. godini. Polako ali sigurno širili smo asortiman u oba sektora (VIVA Com i VIVA HoReCa) kao i u kombinovanom sektoru logistike koji je sve više u upotrebi i koga smo usavršavali tokom godine kako bi pružali što kvalitetniju i što bržu uslugu.

Pored poslovnih partnera sa kojima već godinama sarađujemo, otpočeli smo saradnju sa novim kompanijama i samim tim osvežili prodajni program koji u svakom trenutku broji više hiljada artikala na stanju.

Pored zvaničnog sajta, pokrenli smo i portal za onlajn prodaju, smartshopkm.com. Ima nas i na E-ponudi, tako da smo sada sa svojom ponudom dostupni na teritoriji cele naše lepe zemlje. Naravno, još to nismo doveli do nivoa savršenstva, ali vreme je pred nama, biće i toga.

Učestvovali smo u brojnim akcijama, kako humanitarnim tako i u sportskim. Bili smo sponzori basketaških turnira, turnira u malom fudbalu, podržali rad Fudbalskog saveza KiM, Sportske hale u Kosovskoj Mitrovici, Fakulteta tehničkih nauka Priština sa sedištem u Kosovskoj Mitrovici, dali svoj doprinos u organizaciji raznih manifestacija itd.

Svoju poslovnu filozofiju nastavljamo i u novoj godini sa novim ambicijama.

U ime cele ekipe, želimo vam srećnu, mirnu i uspešnu novu 2023. godinu. Zdravi bili.

Hvala na poverenju. Viva Pro SMART Team.

Leave a Reply

Your email address will not be published.