VIVA BLOG

Info

Samsung predstavlja potpuno novu Galaxy J seriju

Kompanija Samsung Electronics je početkom juna 2017. godine predstavila novu Galaxy J seriju smartfona. Galaxy J7, J5 i J3 donose korisnicima visoke performanse u metalnom kućištu, sa unapređenom tehnologijom za kamere.

Galaxy J7 se odlikuje premium metalnim kućištem i super AMOLED ekranom sa punom HD rezolucijom, baterijom većeg kapaciteta i 3GB radne memorije. Ovaj model ima naprednu prednju i zadnju kameru sa rezolucijom od 13 megapiksela. Zadnja kamera ima i LED blic koji korisnicima pomaže u snimanju jasnih, bistrih fotografija čak i u uslovima slabije osvetljenosti. Kao dodatno poboljšanje u odnosu na prethodnu seriju, Galaxy J7 i J5 imaju i skener otiska prsta.

Samsung-Galaxy-J7-body

Nešto kompaktniji Galaxy J5 ima super elegantno, potpuno metalno kućište i super AMOLED ekran pune HD rezolucije, za još bolje iskustvo uživanja u vizuelnim sadržajima. Sa unapređenom prednjom i zadnjom kamerom od po 13 megapiksela i microSD slotom koji podržava kartice do 256 GB, korisnici lako mogu da snime i čuvaju sadržaj koji im je važan. Brži procesor od 1,6 GHz čini Galaxy J5 moćnijim nego ikad.

Samsung-Galaxy-J5-body

Novi Galaxy J3 pametni telefon takođe dolazi sa pretežno metalnim telom, kako bi se uklopio u elegantan dizajn ostalih uređaja u ovoj seriji. Ovaj model sada ima mogućnost da čuva jednaku količinu podataka kao i J7 i J5 zahvaljujući većem kapacitetu memorije (16 GB) i povećanom radnom memorijom od 2 GB. Uz to, telefon pravi i kvalitetne fotografije, jer ima unapređenu zadnju kameru od 13 megapiksela sa preciznim autofokusom. U telefon J3 je ugrađena i bezbednosna platforma koja odgovara vojnim bezbednosnim standardima, Samsung Knox, čime se osigurava da se sadržaj u telefonu korisnika čuva u najvećoj mogućoj bezbednosti.

Galaxy-J3-body

Leave a Reply

Your email address will not be published.