VIVA BLOG

News & Events Technology

Samsung zakazao premijeru Galaxy Z Fold4 i Flip4 telefona za 10. avgust

Samsung je u tvitu postavio skrivenu poruku, a da biste je otkrili , bilo je potrebno da u šest krugova upišete brojeve 08-10-22.

Boje koje se nalaze u ovom tvitu bi mogle da budu deo Samsung Bespoke opcije za prilagođavanje Z Fold4 i Z Flip4 telefona. Ovo je prvi tvit, a verujemo da će ih biti više kako se budemo približavali zvaničnom datumu, pa nas ne bi čudilo da vidimo i neki video kao što je to uradila Motorola.

Šta znamo?

Prema onome što za sada znamo iz nepotvrđenih informacija dizajn telefona ostaće veoma sličan prošlogodišnjim modelima Samsung Galaxy Z Fold3 i Flip3. Fold4 će najverovatnije imati spoljni ekran dijagonale 6,19 inča, kao i unutrašnji ekran veličine 7,56 inča.

Prema trenutnim navodima, oba ekrana trebalo bi da podržavaju brzinu osvežavanja od 120Hz, kao i HDR10+ standard. Za sada, nema velikog broja informacija o samom hardveru ovog mobilnog uređaja, ali se govori o 10 do 20 procenata većem kapacitetu baterije nego kod prošlogodišnjeg modela.

Pretpostavlja se da će oba uređaja pokretati trenutno najbrži Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 čipset, a da se tu može pojaviti i 12 GB radne memorije i 256 GB prostora za skladištenje podataka.

Prema informacijama iz lokalnih koreanskih novina, nijedan od dva nova telefona neće imati senzor otiska prsta ispod ekrana, već će, kao i treća generacija imati fizičke tastere.

izvor: benchmark.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published.