VIVA BLOG

News Technology Uncategorized

Sertifikat potvrđuje Galaxy S20 i Galaxy S20+ nazive

Samsungova Galaxy S serija premijum telefona je predmet vesti već neko vreme, a ostaje samo da “S20” oznaka bude i zvanično potvrđena od strane južnokorejske kompanije.

U međuvremenu, stiže nam potvrda Galaxy S20 i Galaxy S20+ naziva preko NBTC organizacija za sertifikaciju iz Tajlanda. Pomenuti nazivi su potvrđeni za telefone sa kodnim imenima SM-G980F/DS i SM-G985F/DS.

Brojevi modela se poklapaju sa ranijim premijum telefonima, gde slovo “F” na kraju uglavnom označava model za međunarodna tržišta koji nije zaključan od strane provajdera. Dodatak “DS” označava Dual-SIM, ali ne stižu svi telefoni sa opcijom istovremene podrške za dve sim kartice.

Glavni model u liniji će biti Galaxy S20 Ultra 5G, koji bi trebalo da bude dostupan u Cosmic Grey i Cosmic Black varijantama. Model sa 128GB skladišnog prostora bi trebalo da košta 1349 evra, dok će 512GB varijanta imati cenu od 1549 evra. Model koji će se naći u sredini nove Samsungove ponude je Galaxy S20+ 5G, a biće dostupan u tri boje – Cosmic Black, Cosmic Grey i Cloud Blue. Zanimljivo je da izveštaji sugerišu da će S20 i S20+ biti ponuđeni samo sa jednom opcijom skladišnog prostora – u varijanti od 128GB. Očekivana cena za Galaxy S20+ 5G iznosi 1099 evra. Na kraju, najpristupačniji model iz linije je Galaxy S20 i biće ponuđen u Cosmic Grey, Cloud Blue i Cloud Pink bojama. Sugeriše se da će 4G verzija telefona koštati 899 evra, dok će 5G varijanta imati cenu od 999 evra. Obe cene su za 128GB modele. Potrebno je istaći da bi se pomenute cene mogle promeniti do trenutka objave telefona na tržištu, a takođe bi mogle varirati u zavisnosti od određenog tržišta, zasnovano na taksama i drugim nametima.

izvor: benchmark.rs