VIVA BLOG

Uncategorized

Srećni praznici… Viva Pro Team

Dragi prijatelji,

još jedna godina je za nama… Kao i svaka, i ova 2015-a je bila turbulentna u svim sferama života. Iskreno se nadamo da ste se hrabro suočavali sa problemima i izazovima i da ste iz tih duela izlazili kao pobednici. Mi smo rešili da zapamtimo samo lepe stvari i događaje.

U sada već odlazećoj godini, trudili smo se da svoj posao obavljamo što bolje i profesionalnije. Ako smo negde grešili, ne zamerite, jer kažu “ko radi taj i greši” 🙂 Proširili smo posao – oprobali smo se u svetu mode (Duki Daso Store). HoReCa&Office sektor je povećao broj klijenata. Na primer, Hausbrandt espresso kafom smo pokrili gotovo dve trećine ugostiteljskog tržišta u gradu. Krenuli smo i sa samostalnom proizvodnom linijom pakovanja ugostiteljskog šećera. Što se Viva Net Šopa tiče, broj prodatih mobilnih telefona na mesečnom nivou dovoljno govori da smo stekli veliko poverenje kod kupaca, ali ne samo kada su telefoni u pitanju, već i ostala tehnička roba, pre svega računarska oprema. Takođe, uspostavili smo veoma dobru i korektnu saradnju sa više ozbiljnih domaćih firmi, uvoznika različitih brendova iz sveta tehnologije.

Bili smo prisutni i u javnom životu našeg grada (Prezent Markenting Fashion Week itd). Pomagali smo sportistima… mladim fudbalerima Trepče, kik-bokserima kluba Kosovska Mitrovica, Auto-moto karting klubu Božur 028,  organizatorima košarkaškog turnira na popularnoj “ploči”… učestvovali u humanitarnim akcijama…

Hvala na poverenju. Trudićemo se da budemo još bolji.

Želimo Vam srećnu i uspešnu 2016-u godinu… Viva Pro Team.

zima

Leave a Reply

Your email address will not be published.