VIVA BLOG

Info

Stigli u Srbiju, S7 i S7 edge

Nedugo nakon svetske premijere u Barseloni, Samsung Galaxy S7 i Samsung Galaxy S7 Edge, zvanično su predstavljeni i na srpskom tržištu. Prodaja ovih najnovijih uređaja iz Galaxy porodice počela je 11. marta , a preporučena cena je 88,999 dinara za Galaxy S7 i 99,999 dinara za Galaxy S7 edge. Ako ćete u evrima, po kursu na dan 10. mart cena je 740 i 820 evra, što je niže nego što je moglo da se pretpostavi. Da podsetimo, u julu 2015. godine, pre nego što je Samsung spustio cene Galaxy S6 serije u Srbiji, model S6 je koštao oko 830, a Galaxy S6 edge preko 1.000 evra, pa su cene najavljene za Galaxy S7 niže od očekivanih i u skladu sa cenama na EU tržištu.

Dijagonala ekrana od 5.1inč kod Galaxy S7, odnosno 5.5 inča kod Galaxy S7 edge predstavlja savršen spoj metala i stakla u elegantnom i zaobljenom dizajnu krojenom prema ruci korisnika. Od rukovanja jednom rukom do korišćenja telefona bez potrebe dodirivanja ekrana uz „Always On“ funkciju, Samsung Galaxy S7 i S7 Edge obezbeđuju jednostavno korišćenje. Dual Pixel kamera omogućava slikanje svetlijih i oštrijih fotografija, čak i u uslovima slabijeg osvetljenja, a zahvaljujući tom tehnološkom iskoraku kamera nudi brže fotografisanje i preciznije automatsko fokusiranje. Dodatnu novinu predstavlja novi način rada pod nazivom Motion Panorama koji donosi pokret uobičajenim panoramskim fotografijama, dajući korisnicima intenzivnije iskustvo fotografisanja.

camera1

Samsungov novi Edge UX meni, dostupan na Galaxy S7 edge, dodatno je unapređen zahvaljujući prečicama za omiljene aplikacije i funkcije kao što su pristup elektronskoj pošti, selfie ili panoramskom načinu rada kao i mnoštvu drugih funkcija.

Ljubitelji igara imaće još bolje mogućnosti igranja uz snažan procesor, bogatu grafiku i proširen kapacitet baterije koja omogućava više snage za zabavu i uređaj koji se ne zagreva. Funkcija „Game Launcher“ omogućava upravljanje potrošnjom baterije i privremeno isključivanje notifikacija tokom igre.

(izvor mondo.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published.