VIVA BLOG

Info

Tesla Smartphone 9

Tesla Smartphone 9 kompanije Comtrade ima impresivan dizajn i vrhunske karakteristike zahvaljujući kojima bez problema može da parira najpopularnijim pametnim telefonima današnjice. Kompanija Comtrade  je u utorak 21. juna u Muzeju Nikola Tesla zvanično predstavila novi pametni telefon koji ponosno nosi ime našeg najvećeg naučnika. U pitanju je model Tesla Smartphone 9, a reč je o dosad najboljem smartfonu kompanije Comtrade, koji je svojim elegantnim dizajnom i vrhunskim karakteristikama oduševio sve prisutne.

IMG_20160621_222520-620x350

– Tesla je začetnik ideje bežičnog prenosa energija i velika inspiracija za brend Tesla, koji je nastao pre dve godine. Vrhunska tehnologija udružena sa vrhunskim timom kompanije “Comtrade” stvorila je brend Tesla. Uređaji Tesla rade kao što izgledaju – besprekorno. Posle tableta kiji su najpopularniji, logičan korak bili su mobilni telefoni. Za oznake smo izabrali 3,6,9, zato što je Tesla smatrao da su ovi brojevi utkani u srž univerzuma. Zbog njegovih premium karakteristika mnogi su Tesla Smartphone 9 nazvali modelom iz visokog društva – rekao je Veselin Jevrosimović, predsednik kompanije “Comtrade”.

Prisutnima se obratio i direktor Muzeja Nikola Tesla:

– Sa velikim zadovoljstvom dočekujemo kompanije poput “Comtradea” koje žele da ovde promovišu svoje proizovde. Posebno pozdravljam kompaniju “Comtrade” koja je za svoj brend dala naziv Nikola Tesla. Radujemo se zbog toga i mislimo da “Comtrade” kao značajna svetska kompanija i Muzej Nikola Tesla pružaju snažnu poruku svima. Čestitam “Comtrade”-u i radujem se našim sledećim poduhvatima – rekao je Branimir Jovanović.

IMG_20160621_222536

Tesla Smartphone 9 poseduje premium karakteristike zahvaljujući kojima bez problema može da parira najpopularnijim telefonima na tržištu. Tu je ekran od 5,2 inča visoke Full HD rezolucije, metalno kućište, osmojezgarni procesor, vrhunska zadnja kamera od od 13 megapiksela i prednja od osam, 32 GB memorije za čuvanje podataka, čak 3 GB RAM memorije za pokretanje velikog broja aplikacija, 4G konekcija i podrška za dve SIM kartice. Pored svih pomenutih karakteristika, Tesla Smartphone 9 je prvi Tesla telefon koji podržava ultra-brzi skener za otisak prsta zahvaljujući kojem će korisnički podaci sačuvani na njemu uvek biti zaštićeni i bezbedni. (izvor: telegraf.rs)

Cena Tesla smartphone 9 je 35.999 dinara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.