VIVA BLOG

Uncategorized

Test: Huawei Watch GT 3 (Benchmark Video)

Kada je pre oko 6 meseci Huawei objavio svoj Watch 3 Pro, pomislili smo da je to možda i kraj Watch GT serije, verovatno najprodavanijih pametnih satova na domaćem tržištu. Ipak, ovih dana nam je na test stigao Watch GT3, pa smo bili u prilici da ga testiramo, uporedimo sa Watch 3 Pro i ustanovimo čemu uopšte dve serije na tržištu.

Finalni utisci

Sve u svemu, Huawei Watch GT 3 je više nego dostojan naslednik popularne GT serije i ne sumnjamo da će privući dobar deo korisnika koji su koristili neki od prethodnih Huawei modela i bili zadovoljni onim što oni imaju da pruže. Unapređenja ima u svim aspektima, od malo boljeg izgleda, boljih performansi, novih i boljih senzora, kao i aplikacija koje je doneo Watch 3 Pro, ali uz odlično trajanje baterije kakvo i očekujemo od Huawei sata.

Mišljenja smo da je Watch GT 3 baš ono što smo i očekivali da bude Watch 3 Pro i to po nižoj ceni uz par kompromisa koje verovatno nećete ni primetiti. Možda je ovaj sat zapravo i posledica lošijeg odziva kupaca na Watch 3 Pro, ali bilo kako bilo, Huawei sa ovim modelom ima još jedan odlično odmeren sat koji može zadovoljiti najširi krug onih koji žele pametni ili sportski sat, a koji, što je takođe bitno, za razliku od nekih konkurenata radi i sa Android i iOS telefonima.

izvor: benchmark.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published.