VIVA BLOG

Info

Top 5, mart 2016

Mart 2016 će definitivno ostati upamćen po zvaničnom pojavljivanju Samsung Galaxy S7/S7 Edge u našoj zemlji. Samo nekoliko dana nakon medijskog predstavljanja, mi smo ga imali u ponudi. Kao što se moglo i očekivati, prvi dani hit modela ove godine nisu bili previše žestoki, ali se porast prodaje očekuje u narednom periodu, jer kako to obično biva, iskusni kupci čekaju da prođe taj ubojiti start kada su cene u pitanju i prvo opadanje će iskoristiti za kupovinu najnovijih Samsung smart telefona.

Što se naše TOP 5 liste tiče, uglavnom poznata imena na njoj sa malo promena u rasporedu. Krećemo od pozicije br.5 a na njoj se nalazi Samsung G531, Galaxy Grand Prime, model sa dve kartice. Mesto br. 4 pripada još jednom starosedeocu na listi, Samsung G361 dual sim, Galaxy Core Prime. LG G3 32gb se našao na visokom trećem mestu sa sve boljom prodajom u obe verzije (single i dual). Vicešampion marta je I9060, Galaxy Grand Neo Plus, a lider, definitivno number one 2016. godine, Samsung Galaxy J5 duos.

Još jedna ubedljiva pobeda Samsumg Galaxy J500 ili J5 sa dve kartice dovoljno govori da je to telefon sa najvećom ocenom u odnosu cena-kvalitet i definitivno pobednik među konkurentima iste ili slične klase. Odlične karakteristike kao i minimalni broj reklamacija su dovoljni razlozi za toplu preporuku.

TOP 5, mart 2016

  1. Samsung Galaxy J5
  2. Samsung I9060i
  3. LG G3 32gb
  4. Samsung G361
  5. Samsung G531

Leave a Reply

Your email address will not be published.