VIVA BLOG

Info Technology Uncategorized

Top 6 najboljih pametnih telefona koji će se pojaviti u 2018

Čuvene kompanije spremile su još bolje smartfone u odnosu na 2017. Samsung je spremio model sa 6 GB rama, Iphone ima svoje iznenađenje, a na domaće tržište stiže nova bomba – Tesla 9.2

Godina koja je za nama donela je veliki broj dobrih mobilnih telefona, ali će 2018. po svemu sudeći biti još uzbudljivija jer nas očekuju brži smartfoni sa boljim kamerama i više memorije.

Samsung Galaxy S9 Južnokorejski gigant već uveliko radi na novom “flagship” modelu koji će ove godine predstaviti nešto ranije nego što smo na to navikli.  Predstavljanje se očekuje već početkom godine, a u prodaji bi mogao da se nađe u martu. Informacije o ovom modelu pojavljuju se svakodnevno, a nova Samsungova perjanica se dizajnerski neće previše razlikovati od Galaxy S8 telefona. Takođe, spominje se i mogućnost da će samo veći model dolaziti sa dve kamere na poleđini, što je isto kao što je to uradio Apple sa iPhone-om 8 i 8 Plus. Galaxy S9 će navodno imati 6 GB RAM memorije i pokretaće ga Snapdragon 845. Nažalost, ni kod ovog modela ne treba očekivati da će skener otiska prsta biti ugrađen ispod ekrana.

maxresdefault

iPhone 9 Još uvek nismo sigurni kakvo će tačno ime biti predstojeće Apple-ove perjanice, ali ga za sada svi oznavačavaju ovim brojem. Glasine koje kruže internetom već neko vreme navode da će svi ovogodišnji modeli iPhone-a dolaziti sa OLED ekranom i Face ID skenerom koji je div iz Kupertina predstavio na Desetki. iPhone 9 će takođe dolaziti sa bržim procesorom i više memorije. Predstavljanje se, kao i svake godine, očekuje u septembru.

LG G7 O ovom modelu još uvek nema nešto preterano puno informacija. Poznato je da je kompanija LG sa modelom V30 prešla sa LCD na OLED panele, pa shodno tome možemo očekivati i da će G7 imati upravo takav ekran. Procesor koji će ga pokretati biće najverovatnije Qualcommov Snapdragon 845.

Google Pixel 3 Za razliku od prethodnih godina, Google bi u 2018. godini mogao da predstavi čak tri različita Pixel modela – 3, 3 XL i još jedan premium model. Novi uređaji poznati su pod kodnim imenima “crosshatch”, “albacore” i “blueline”. Trenutno nije poznato šta će sve imati nove perjanice Google-a.

Huawei P11 Očekuje se da će “flagship” model kineske kompanije biti jedan od prvih koji će se pojaviti u 2018. godini. Huawei P11 bi mogao da ima isti osmojezgarni procesor Kirin 970 koji se nalazi u Huawei Mate 10 modelu. Pored ove specifikacije, spekuliše se da će P11 dolaziti sa 8GB RAM memorije i 4K ekranom, ali su analitičari još uvek skeptični po tom pitanju.

Tesla Smartphone 9.2 Kompanija Comtrade za 2018. godinu takođe sprema svoj “flagship” model – Tesla Smartphone 9.2. Po svemu sudeći, ovaj telefon će biti najpristupačniji od svih, a korisnicima će za manje novca ponuditi odlične karakteristike i mogućnosti. 

tesla-smartphone-9.1-by-dusan-stojancevic03-830x0

 

 izvor: telegraf.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published.