VIVA BLOG

Info Zanimljivosti

U 2021-oj sa novim vizijama, zajedno

Teška godina je za nama… nećemo je zaboraviti ali ne možemo se mnogo ni pohvaliti njome. Razlog poznat, globalan… No, idemo dalje.

Od 2021. godine očekujemo mnogo. Poučeni iskustvom iz prethodne, počeli smo drugačije da vrednujemo život i sve što ga čini. Možda nas je upravo taj virus, to nevidljivo čudo i popravilo na neki način, kao ljude… Vreme će pokazati.

U Vivi je bez obzira na sve, prošla 2020. godina bila poprilično uspešna. Napokon smo se posle više od jedne decenije preselili u novi, veći, moderniji objekat… ili što bi rekli neki “konačno u drugi razred”. Taj poduhvat je sa sobom povukao i veće obaveze, odgovornosti, širenje vizija, asortimana, bržu i profesionalniju uslugu… jednostavno morali smo u potpunosti da se reorganizujemo. Nije bilo lako, nije još uvek, ali zahvaljujući svojim vernim klijentima, sigurno koračamo napred.

Slogan nismo promenili, ostao je isti “otkrij nešto novo danas”, ali smo dodali i “pametan izbor” jer ipak, sad smo SMART šop.

VLV Store je takođe promenio adresu. Proširena je ponuda, ubačeni novi brendovi… sve je postalo nekako drugačije, a mi ćemo biti neskromni i reći, mnogo preglednije, lepše i atraktivnije.

Sa novim idejama i vizijama, energijom i konstantnom usmerenošću ka nečem novom, zajedno i u 2021. godini. Želimo vam zdravlje, sreću i puno uspeha na svim poljima.

Vaš Viva Pro Team – SMART Šop

Leave a Reply

Your email address will not be published.