VIVA BLOG

Technology Zanimljivosti

Ukoliko niste znali o VIVAX-u

Brend Vivax je hrvatski proizvod koji se na tržištu nalazi od 2004. godine, a danas u asortimanu nudi više od 250 različitih proizvoda. Asortiman brenda Vivax deli se na 6 grupa proizvoda: Imago (LED TV); Cool (klima uređaji); Home (mali kućni aparati i bela tehnika); Vox (audio, Hi-Fi), Smart (smartphone telefoni) i tableti.

Misija proizvodnje Vivaxa je da se jednostavnim dizajnom, inovativnom i kvalitetnom tehnologijom omogući potpuno opremanje doma. Prateći trendove i potrebe tržišta kao i širina asortimana omogućava opremanje svake prostorije životnog prostora, kao i ugodno provođenje slobodnog vremena. Glavna tržišta za sve grupe proizvoda su: Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija i Slovenija. Međutim Vivax je i izvozno orijentirani brend. Ostala tržišta za pojedine grupe proizvoda su: Italija, Francuska, Nemačka, Poljska, Slovačka, Češka, Mađarska, Bugarska, Rumunija, Švedska, Norveška, Finska, Malta, Litvanija, Velika Britanija, Albanija, kao daleke zemlje Afrike i Južne Amerike.

U SMART šopu Vivax proizvode toplo preporučujemo svojim kupcima. Između ostalog, posebno izdvajamo standardne i inverterske klima uređaje odličnog kvaliteta, po veoma pristupačnim cenama. Za tople dane tu su i ventlatori, uobičajenog ali i novog modernijeg izgleda sa daljinskim upravljanjem.

Proizvodna linija za proizvodnju TV uređaja ravnih ekrana nalazi se u Hrvatskoj, a može se koristiti za proizvodnju uređaja dijagonala (veličine ekrana) od 22″-65″. Kompletan asortiman Vivaxa i dizajn proizvoda, u potpunosti je osmišljen u Hrvatskoj a visoke standarde kvaliteta osiguravaju posvećujući posebnu pažnju postupcima kontrole kvaliteta.

Vivax HOME linija proizvoda obuhvata male kućne aparate napravljene da kućne poslove učine lakšim. Vivax male kućne aparate odlikuje jednostavnost upotrebe, privlačan i moderan dizajn, pristupačne cene i visok kvalitet. Široki asortiman pouzdanih i dugovječnih proizvoda Vivax Home uređaje svrstava u red proizvoda kojima se, osim vlastitog doma, mogu opremati apartmani, vikendice, hoteli i ostali prostori, a zahvaljujući modernom dizajnu oni su i prikladan i poželjan poklon.

Liniju proizvoda Vivax IMAGO čine LED TV uređaji. Kako IMAGO znači slika, tako Vivax LED Imago Tv znači savršena slika na VIVAX LED TV uređajima. VIVAX LED TV uređaji su modernog dizajna, a savremena tehnologija proizvodima omogućava vrhunsku funkcionalnost i kvalitet. Uređaji su proizvedeni pod kontrolom hrvatskih stručnjaka i što je najvažnije proizvedeni su u Hrvatskoj prema svim evropskim sertifikatima. Svaki proizvod je pod višestrukom kontrolom kvaliteta. Vivax LED TV uređaji su pouzdani, atraktivni, cenom pristupačni za svakoga, a osigurana servisna podrška i garancija kvaliteta čini ih poželjnim za svaki dom.

Vivax VOX proizvodi su audio proizvodi koji u svojoj liniji obuhvataju prenosne radio uređaje, bluetooth radio uređaje i zvučnike. Namenjeni su zabavi, opuštanju i uživanju u muzici gde god se nalazili.

Vivax COOL klima uređaji poznati su kao uređaji vrhunskih karakteristika. Osim dizajna koji se može uklopiti u svaki prostor, odlikuju se najnovijim tehnologijama koje omogućuju napredne funkcionalnosti, a osim toga svojom brigom za zaštitu okoline spadaju među najštedljivije klime koje se mogu naći na tržištu. Vivax klima uređajima moguće je upravljanje putem pametnog telefona čak i u trenucima kada ste udaljeni od samih klima uređaja.

Ugodan, optimalan i čist vazduh prvi je preduslov da se osećate ugodno u nekom prostoru. Što se emisije buke tiče, Vivax klima uređaji s obzirom na najnovija tehnološka dostignuća doprinose izrazito tihom radu kako kod hlađenja, tako i kod grejanja prostora.

Uz trogodišnju garanciju i osiguranu servisnu podršku Vivax klima uređaji danas su BEST BUY proizvod za svakog kupca. Vivax u ponudi nudi široki asortiman klima uređaja.

Vivax pametni telefoni namenjeni su široj populaciji koja promišljeno ulaže. Mobilni uređaji po svojim specifikacijama zadovoljavaju zahteve poslovnih ljudi, ali i mlađih puno zahtjevnijih korisnika. Na Vivax pametnim telefonima podržan je pristup svim društvenim mrežama i aplikacijama koje olakšavaju komunikaciju (Viber, Skype, Messenger, WhatsApp…).

Vivax tableti su elegantni, tanki, lagani i snažni. Osmišljeni su da korisnici na najbolji način iskoriste sve mogućnosti koje im tehnologija nudi. Vivax je predvodnik domaćih proizvođača u iskorišćavanju najnovijih tehnoloških trendova.

Tekst je skoro u celosti preuzet sa zvaničnog sajta vivax.com a mi smo svakako želeli da vas malo bolje upoznamo sa ovim brendom koji zaista vredi pažnje i iz našeg dosadašnjeg iskustva zaslužuje jedno veliko PREPORUČUJEMO.

Leave a Reply

Your email address will not be published.