VIVA BLOG

Info Technology

V-TAC led sijalice u Viva Net Šop-u

V-TAC je prvoklasni brend, izradjen u konsultaciji sa specijalistima u oblasti energetike i očuvanja životne sredine. Akcenat je na projektovanju, izradi i rasprostranjivanju svih vidova svetlećih tela za uštedu energije, s posebnim osvrtom na LED rešenja.
Proizvodjači, koji proizvode V-TAC proizvode poseduju sertifikate CE i ROHS, što je garancija najvišeg kvaliteta LED dioda, a i komponente se koriste tako da osiguraju najbolji kvalitet krajnjeg proizvoda.
Svi V-TAC proizvodi su proizvedeni nakon opsežnog istraživanja o izvodljivosti i praktičnosti, s osnovim ciljem uštede energije i zaštite životne sredine. Sa rastućom potrebom za led tehnologijom u celom svetu, V-TAC teži da bude medju liderima u razvoju i širenju ove tehnologije i da predloži najbolje i najmodernije proizvode u svojim kupcima.
V-TAC je posredstvom svojih distributera uveliko prisutan na tržištima Evrope, Bliskog Istoka i Azije, kao jedan od najobećavajućih brendova koji nude dobar kvalitet LED proizvoda. V-TAC će nastaviti da održava svoj imidž i da se dalje razvija kao jedan od vodećih brendova u svetu LED tehnologije.

polica mala

Leave a Reply

Your email address will not be published.