VIVA BLOG

Info News

VIVA info

U Vivi uvek nešto novo…

VLV (VivaLaVida) Store, krajem juna seli se na novu lokaciju u centru Kosovske Mitrovice, prilaz iz ulice Sutjeska, lokal u novosagrađenoj zgradi u prizemlju.

Novi prostor će biti dvostruko veći, a pored Duki Daso i Šafran programa, biće zastupljeni asortimani još jednog makedonskog proizvođača, Sara Fashion, turskog brenda Penti i još nekoliko novih imena, poput Disney, Red Star, Fox kožna galanterija – hand made, Sazio itd.

Kompanija Sara Fashion je porodična komanija za prodaju čarapa, donjeg veša, kupaćih kostima i modnih dodataka namenjenih ženama i muškarcima svih uzrasta. Osnovana je pre više od 20 godina ali uvek radi sa istim entuzijazmom i ljubavi, sa konstantnim uvažavanjem i edukacijom svojih zaposlenih, kao i konstantnim proširivanjem svog portfolija proizvoda.

VLV Store će tako kao multibrend prodavnica, pružiti mogućnost kupovine od veša i čarapa, preko kupaćih kostima i aksesora za plažu, do novčanika, torbi, putnih torbi, kaiševa, ešarpi, nakita i obuće za sve prilike i godišnja doba, za žene, decu i muškarce.

VIVA HoReCa sektor takođe donosi nešto novo. Naime, krećemo sa distribucijom hotelske kozmetike, vrlo kvalitetnih proizvoda u atraktivnim ambalažama i po veoma povoljnim cenama. Reč je o neutralnoj liniji “Sence of luxury” u srebrnim i zlatnim tonovima, koja sadrži sve segmente potrebne za jedan hotel i iz koje možete poručivati bez ograničenja u količini i vrsti artikla sve po vašim potrebama. Sama linija ne sugeriše tip objekta, niti kategoriju, a svojom elegancijom će svaki objekat podići na viši nivo. Svi artikli su proizvedeni u inostranstvu u skladu sa pravilima EU.

Tako će hotelijeri sada kod nas moći da se snabdevaju svim potrošnim artiklima koji spadaju u hotelsku kozmetiku. Moguće je i brendiranje proizvoda po dogovoru.

U VHO office programu, novina je PARKER ponuda luksuznih olovaka, penkala i rolera, idealnih za poklone sa stilom.

izvor: vivaproteam.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.