VIVA BLOG

News

Viva Pro Team na prezentaciji UBIT-ovih modela

Predstavnici firme Viva Pro Team d.o.o., prisustvovali su u petak 20. septembra prezentaciji UBIT-ovih najnovijih modela računarskih periferija, bluetooth zvučnika, slušalica i ostale opreme. Dešavanje je održano na brodu “Sirena” u Beogradu, a domaćini i generalni uvoznici za Srbiju, TNT d.o.o., svim gostima su upriličili zanimljiv program uz krstarenje Savom i Dunavom.

Ono što smo mi mogli da primetimo jeste da se radi o brendu u progresivnom usponu koji poseban akcenat stavlja na Bluetooth konekciju što će definitivno u skorijoj budućnosti postati standard u ovoj oblasti tehnologije (ako već nije). Glavni uređaji su svakako zvučnici u različitim verzijama (sa i bez baterije) i veličinama sa novinama u vidu gitarskih ulaza i opcijom microfon priority sa čime se do sada nismo susretali. Takođe, tu su i slušalice, wireless lan adapteri i ostala periferija, a uskoro i električni trotineti koji su na nas ostavili dobar prvi utisak jer deluju dosta jače i izdržljivije od modela koje smo do sada imali prilike da testiramo a imaće i veće točkove što će dodatno doprineti čvrstini i sigurnosti u vožnji.

U svakom slučaju, mi ćemo pratiti sve što UBIT bude plasirao i svakako detaljno testirati. Neke od modela očekujemo već za desetak dana u VIVA Com šopu.

vivaproteam.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.