VIVA BLOG

Lifestyle Social Media

Zvanično: YouTube kraljica (VIDEO)

Nije je bilo mesecima na mreži, ali ju je YouTube i pored toga proglasio zvaničnom kraljicom čuvene video mreže.

Nije je bilo gotovo godinu dana, otvara The Verge sajt ovu priču, ali je ipak uspela da postane onlajn kraljica 2018. godine. “Kajli Džener je dokaz da tišina može biti glasnija od bilo čega“, piše The Verge i nastavlja, “Video koji je YouTube proglasio highest trending za 2018. godinu stigao je nakon devet meseci odsustva“. 

Priča o devet meseci odsustva prekinuta je “To Our Daughter“ videom, koji je gotovo odmah pogledalo milion ljudi, a do danas video ima oko 80 miliona pregleda. A u videu ništa posebno – saznanje da je Kajli trudna, slavlje sa porodicom, bliski momenti sa Trevisom Skotom i na kraju rođenje bebe Stormi. Tajna uspeha ovog ni po čemu posebno interesantnog videa je to što je pre njega Kajli – ćutala, a ljudi su svakim danom bili sve željniji da otkriju šta se sa njom dešava, objašnjava The VergeOvaj video je, kao jedan od najuticanijih videa, iako ne i najgledaniji, nastavak priče, koja je obeležila 2017. godinu – zašto nema Kajli na internetu.

Kajli Džener je, iako ju je YouTube proglasio “highest trending“ za 2018. godinu na toj mreži, zapravo najtanja, jer ima “samo“ oko četiri miliona pratilaca. Na Snapchat platformi prati je preko 25 miliona korisnika, na Twitter-u 25 miliona i na Instagram mreži preko 100 miliona ljudi. Njenu facebook stranicu o kozmetičkoj liniji prati čak četiri miliona korisnika najveće društvene mreže na svetu, a njen lični profil još oko 22 miliona korisnika.

Jasno vam je – Kajli Džener je mogul društvenih medija, ali i prva iz “klana Kardašijan“, koja je proglašena jednom od najpopularnijih na YouTube mreži.

izvor: mondo.rs

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.